Een gezonder lichaam door een persoonlijk voedingsschema en coaching op maat

Een strakke buik en billen?
Dit kan sneller dan jij denkt !
Laat je door ons begeleiden!
en verlies in 6 weken tot 10 kg !
Hieronder worden enkele van onze programma's uitgelegd :

Restart

Wil jij op een natuurlijke manier afvallen, zonder shakes of vervangmaaltijden? Dan is Restart het ideale programma voor jou !

Restart your Body is een voedingsplan met een doel. Je legt samen met je coach een traject af waar je je zal beter gaan voelen en afvallen. Je leert je lichaam beter kennen en wordt je eigen coach en leert organiseren. Onderweg ontdek je welke voeding voor jou ok is en welke niet zodat je perfect nadien je gewicht kan behouden. Restart bestaat uit 100% natuurlijke voeding (geen shakes) en wordt gecombineerd met een energetische ampul en coaching. Leer compenseren zodat je kan genieten van al het lekkers in de wereld maar toch je gewicht kan behouden. Restart heeft zowel een plan voor vrouwen als voor mannen.

Restart bestaat uit drie fases :

Een ontgiftingsfase, een zoekfase en een leeffase die ervoor gaan zorgen dat het resultaat blijvend is. De eerste fase is iets strikter en gaan we je lichaam rust geven. Deze duurt gemiddeld 3 weken. In de zoekfase ga je nog steeds afslanken maar gaan we ook ontdekken welke ingredënten eventueel een probleem voor je vormen en zo ga je leren om je gewicht te behouden en ook te genieten door te compenseren.

coaching en opvolging

Tijdens de ontgiftingsfase kom je wekelijks terug voor een opvolgingsgesprek, tijdens de zoekfase kan dit opgetrokken  worden naar een tweewekelijks gesprek, al naargelang je behoefte van opvolging.

 

Nadat we samen jouw doelstellingen gehaald hebben zal je verder gaan met de leeffase om een blijvend resultaat te krijgen.

Gezond leven,gezond eten enop een natuurlijke manier afvalen

Lignavita Dieet

Ben jij drukbezet? Heb je weinig tijd om te koken, wil je graag een strak schema waardoor je snel afvalt met weinig moeite?  Dan maken we gebruik van de producten van Lignavita. Met ons proteine diëet krijg je een snel, zichtbaar en duurzaam resultaat.

Het grote verschil met klassieke diëten is dat je met dit koolhydraatarm dieet enkel de overtollige (vet-)reserves gaat verliezen, maar je spieren gevrijwaard worden en zelfs opbouwen. Een gezonde spiermassa zorgt voor een betere stofwisseling. Koolhydraten en suikers worden beperkt omdat anders je lichaam je eigen vetreserves niet aanspreekt. Het is je spiermassa die vormgeeft aan je lichaam en je calorieën verbrand.

Het gamma van Lignavita producten is zeer divers en uitgebreid zoals, brood, pasta, dranken soepen, desserts, shake, warme- en kant en klare maaltijden, …, wat we combineren met groenten, vis en vlees. Meer dan genoeg om zeer gevarieerd, gezond, lekker en suikervrij te eten.

Coaching en opvolging

 

Na een eerste intake gesprek van ongeveer één uur en een lichaam analyse, kom je wekelijks terug voor een coaching gesprek. Afvallen is meer dan alleen maar anders eten, het weerstaan aan de verleiding van je oude gewoontes, emoties, …, dat maakt onze coaching zo cruciaal om te slagen in je persoonlijke doelstellingen.

 

Nadat we samen jouw doelstellingen gehaald hebben kan je verder gaan met een onderhoud programma om een blijvend resultaat te krijgen.

Proteine dieet, suikervrij dieet, koolhydraatarm dieet
proteine dieet, fitbit Fat-Escape

Fitbit

Met ons Fitbit programma zorgen we voor een nog beter en sneller resultaat. We combineren jouw voedingschema met een 24/7 opvolging. We brengen met onze Fat-Escape’s, Fitbit technologie jouw bewegingspatronen in kaart op basis van feiten, zoals hoeveel stappen, trappen, … je effectief per dag doet.

 

Hiervoor maken we gebruik van Fitbit fitness trackers en onze analyse software waar we jou persoonlijke eet- en bewegingspatroon combineren. Dit laat ons toe je PAL (Physical Activity Level) te kennen

 

Op basis van deze gegevens kunnen we je bewegingspatroon met kleine aanpassingen in het dagelijks leven bijsturen, om zonder veel inspanning toch meer te gaan bewegen.

Startend vanuit één van deze  programma’s, maken we voor jou een gepersonaliseerd plan op basis van je wensen, budget, gezinssituatie, … zodat we samen jouw doelstellingen kunnen halen.

Fat-Escape

Zellekens 8

2460  Tielen

België

Adres Fat-Escape
  • Facebook messenger Fat-Escape
  • Facebook Fat-Escape
  • Pinterest Fat-Escape
  • Instagram Fat-escape

Restart dieet  |  LignaVita  |  Cryolipolyse | Lymfedrainage | Proteïne dieet  |  Snel gezond afvallen

© 2019 by Elly Stevens.