Behandelingen: Cryolipolyse

Cryo-vibratie apparaat Sorisa

De CRY-O is de nieuwste ontwikkeling van Sorisa, speciaal ontworpen voor de bestrijding van lokale vetophopingen. Uniek aan de CRY-O is dat het apparaat gebruik maakt van de door Sorisa gepatenteerde cryotherapie. Hierbij wordt cryotherapie gecombineerd met een klinisch geteste vibratiemassage, waardoor de behandeling effectiever en minder gevoelig is.

WAT IS CRYOLIPOLYSE?
Cryotherapie is de toepassing van (extreme) kou op een gebied met gelokaliseerde vetophopingen. Door middel van deze kou worden de vetcellen bevroren, waardoor zij afsterven en door het lichaam op een natuurlijke manier worden afgevoerd.
Verzadigde vetzuren zijn bijzonder kwetsbaar voor de kou. Wanneer kou wordt toegepast op onze vetcellen, worden ze op een natuurlijke wijze afgebroken, zonder dat er schade aan het omliggende weefsel wordt toegebracht.

WAT GEBEURT ER ALS WE VETCELLEN BEVRIEZEN?
Klinische studies hebben aangetoond dat de blootstelling van vetweefsel aan (extreme) kou, de selectieve dood van vetcellen tot gevolg heeft. Deze afgestorven vetcellen worden in ons lichaam op een natuurlijke manier geëlimineerd. Hierdoor reduceert de vetlaag.

Hoe vermageren? CRYOLIPOLYSE Verzadigde vetzuren zijn bijzonder kwetsbaar voor de kou. Wanneer kou wordt toegepast op adipocyten (vetcellen), worden ze op een natuurlijke wijze afgebroken, zonder dat er schade aan het omliggende weefsel wordt toegebracht.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
WAT GEBEURT ER ALS WE VETCELLEN BEVRIEZEN? Klinische studies hebben aangetoond dat de blootstelling van vetweefsel aan (extreme) kou, de selectieve dood van adipocyten tot gevolg heeft. Deze afgestorven adipocyten worden door de macrofagen in ons lichaam op een natuurlijke manier geëlimineerd. Hierdoor reduceert de vetlaag. (Macrofagen zijn cellen die dode en beschadigde cellen in ons lichaam opruimen).
 

 

WAT GEBEURT ER MET DE VETCELLEN DIE NIET BEVRIEZEN? Om ons lichaam op een temperatuur van meer dan 360 te houden verbrandt het lichaam calorieën. De lokale toepassing van kou activeert de compenserende warmte-generatie mechanismen. Hierdoor zal het metabolisme tijdelijk worden versneld en worden er extra calorieën (vet) verbrand.
 
SORISA’S GEPATENTEERDE CRYOLIPOLYSE Wat de Sorisa CRY-O zo anders maakt dan andere cryolipolyse apparaten is dat de CRY-O het enige apparaat is dat cryolipolyse combineert met klinisch geteste vibratie massage. Deze vibratie massage zorgt voor: - comfortabelere behandeling - stimulering van de doorbloeding - verbeterde afvoer van toxines - stimulering van de lipolyse (vetverbranding) - zichtbaar beter resultaat
 
HOE WERKT HET? Onze tastzintuigen zorgen ervoor dat we de eigenschappen van objecten en onze omgeving, zoals druk en temperatuur, kunnen waarnemen. Het zintuigenstelsel is zeer uitgebreid en complex. Zo bevat ons lichaam ruim 4 miljoen receptoren om pijn te kunnen waarnemen, 500 duizend receptoren om druk te kunnen voelen, 150 duizend receptoren om kou te kunnen voelen en 16 duizend receptoren om hitte te kunnen voelen.


Wanneer we dus vibratiemassage toepassen, gelijktijdig met de cryolipolyse worden gelijktijdig de druk-gevoelige en de kou-gevoelige receptoren geactiveerd. De hersenen moeten deze signalen gelijktijdig verwerken. Echter, omdat er meer dan 3x zoveel druk-gevoelige receptoren zijn dan kou-gevoelige receptoren, krijgen de hersenen meer signalen te verwerken van de vibratiemassage dan van de cryolipolyse. Met andere woorden: de vibratiemassage onderdrukt het gevoel van de extreme kou.
 

"Na 2 cryo-vibratie behandelingen was ik 7 cm kwijt op mijn buik. Dit lukte me niet met een dieet. Superblij met met mijn platte buik!! "

"Goedkope oplossing voor liposuctie. En nergens last van na de behandeling, ik ben zelf onmiddellijk daarna gaan werken"

"Na 3 maanden diëten was ik zeer tevreden over mijn gewicht, maar niet over mijn billen. Na 3 Cryo-behandelingen -6 cm!"

Fat-Escape

Zellekens 8

2460  Tielen

België

Adres Fat-Escape
  • Facebook messenger Fat-Escape
  • Facebook Fat-Escape
  • Pinterest Fat-Escape
  • Instagram Fat-escape

Restart dieet  |  LignaVita  |  Cryolipolyse | Lymfedrainage | Proteïne dieet  |  Snel gezond afvallen

© 2019 by Elly Stevens.