top of page
  • Foto van schrijverElly

-7 kilo in 3 weken

Bijgewerkt op: 24 nov. 2018

Steve voelde zich niet echt goed meer in zijn vel, enkele kilo's te zwaar, vaak een opgeblazen gevoel, geen energie meer 's avonds na het eten... Drie weken voor kerstmis zei hij "Na de feesten ga ik er iets aan doen". Waarom niet nu? Was mijn antwoord, ik doe mee! We starten onze goede voornemens gewoon nu! " ....Dus startten we drie weken voor kerst. En wat zijn we blij dat we die beslissing namen!

Drie weken lang volgden we een proteïnedieet, we aten daarenboven koolhydraatarm en suikervrij.

Steve verloor wel 7 kg op 3 weken, ikzelf was 5 kilo lichter. Zalig om dat bloesje te dragen dat nog nieuw in de kast hing. Je kent dat wel, dat bloesje waarvan je in de paskamer dacht, net ietsje te klein maar ik moet toch nog enkele kilo's kwijt? Steve was zijn buikje volledig kwijt en zat strak in het pak! De complimentjes bleven niet uit!! Een heel fijn gevoel...

Maar niet enkel het maatje minder is fijn, we voelen ons gewoon ook fitter, hebben geen dip meer na onze avondmaaltijd, geen opgeblazen gevoel, en toch aten we al die tijd lekker en hadden we nooit honger!!! Momenteel genieten we samen met onze familie van de feestdagen. Maar op 3 januari zetten we onze goede voornemens verder : wie doet er met ons mee?


60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page