top of page
  • Foto van schrijverElly

Gezond verjaardag vieren

Bijgewerkt op: 24 nov. 2018

Ja, er is alweer een jaar voorbij, een levensjaar wel te verstaan,.... en dit levensjaar was een heel bewogen.. ik startte mijn eigen zaak, waarin ik mensen help om snel af te vallen,.. ik ben dit jaar verloofd (na 8 jaar op wolkjes met de liefste man van heel de wereld) en heel pril, nog op de valreep... kreeg ik te horen dat ik oma word !! Voor alle duidelijkheid : ik werd gisteren 47 jaar JONG! Ja JONG, want ik voel me fit en vol energie!! Dus laat die kleinkinderen maar komen, ik ga zeker met hen ravotten!


Zoals geen enkel ander jaar liet ik ook dit jaar deze dag niet zomaar voorbij gaan : We hebben gevierd op een creatief gezonde manier, koolhydraatarm en met voldoende proteïne : gerookte zalm, een slaatje, mijn zelfgemaakte lightdressing, geroosterde pijnboompitjes, een gebakken eitje , lekkere waldcornbroodjes, .... ja, gezond is superlekker!! Maar ook een glaasje bubbels mocht niet ontbreken ; een gezond leven mag zeker niet betekenen dat je je alles moet ontzeggen. Dit probeer ik ook mee te geven aan mijn klanten; om na het afvallen de kilo's eraf te houden is het nodig om zoveel mogelijk gezonde gerechten en voedingsmiddelen te zoeken die je lekker vindt, hierin voldoende af te wisselen EN om jezelf af en toe te laten zondigen : een glaasje wijn of een blokje chocolade bij een tas koffie moet zeker kunnen !


30 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page