top of page
  • Foto van schrijverElly

Mooie wandeling : vertrekpunt : cafee Den Bagger

Bijgewerkt op: 24 nov. 2018


Zondagmorgen 5 augustus : 9h. Onze auto hebben we geparkeerd aan de kerk in Geel- Ten Aard. We wandelen langs cafee Den Bagger en steken over aan de verkeerslichten, we slagen rechts af, richting vaart. Aan de vaart zelf gaan we links de vaartdijk op!

De wandeling loopt een hele tijd langs het water. Onderweg krijgen we gezelschap van enkele mooie zwanen en een familie eenden. Een eindje verder roept een vriendelijke boer of we graag enkele van zijn zelf gekweekte tomaatjes willen proeven, we worden ook nog getrakteerd op vers tomatensap : genieten!

Aan sas 7 steken we het sas over om vervolgens langs de andere kant terug te wandelen. Ongeveer halverwege ligt er een mooie visvijver waar je rond kan wandelen en waar je getrakteerd wordt op een mooi vergezicht vanop een uitkijktoren. Let wel op : ergens moet je een stalen ( fiets ) bruggetje over om het afgesloten stuk van de vijver (wedstrijdvissen) te omzeilen.

De tocht is ongeveer 9 km. Als afsluiter eten we op het gezellige terras van "Den Bagger"een croque van't huis (een aanrader !). Het jonge koppel dat de zaak uitbaat is bovendien erg vriendelijk ! Wat wil een mens nog meer?

Een perfecte afsluiter van een sportieve voormiddag!!


proteïnedieet | Kasterlee
vermageren | Kasterlee

196 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page