top of page
  • Foto van schrijverElly

Waarom September de ideale maand is om met je dieet te starten:

Bijgewerkt op: 6 sep. 2019

De zomer is alweer ten einde. Gedaan met zwemmen en barbecueën, gedaan met terrasjes en luilekkeren op het strand. Het ideale moment om terug aan je gezondheid te werken. Waarom? Hierom :


Structuur : Tijdens de vakantie ontbreekt het ons vaak aan structuur: de ene dag ontbijten we om 8h, de andere om 11h. We gaan later naar bed, de kinderen blijven langer wakker. Nu het schooljaar terug gestart is, eten we op veel regelmatiger tijdstippen en we gaan ook vroeger naar bed.


Onze ingesteldheid : op vakantie mag alles toch wat losser niet? komaan, je betaalt toch niet voor all-inclusief voor een potje yoghurt als ontbijt en een glaasje water als aperitief? Je hebt maar 2 of 3 weken om "echt te genieten" en daarna moet je weer enkele maanden hard aan het werk! Nu de vakantie voorbij is kunnen we ons beter focussen op een dieet en gezonde voeding.


Tijd : Het lijkt gek maar heel vaak hoor ik mijn klanten zeggen dat ze onder hun vakantie net minder tijd hadden om te sporten. Of ze willen ook even een time out in hun sport, even lekker helemaal de riem eraf! Een jonge mama vertelde me dat ze, als de kinderen onder het schooljaar in bed liggen, zij nog een uurtje de loopband opgaat, onder de vakantie gaan de kinderen echter veel later naar bed en de zin om nog na 22h te sporten was er niet...

Net hetzelfde hoor ik over gezond koken : ppff.. we halen even iets om te eten, of we gaan lekker uit eten..nu september is gestart, staan we terug elke dag achter onze "potten", zodat we onze kroost terug de dagelijks kost voorschotelen..


Alle groepslessen starten terug : ben je fan van spinning, yoga, turnen,...? Deze groepslessen starten vaak allemaal terug in september. Een prima combi ; starten met je dieet en met sporten!


Kerst en nieuwjaar : Oke, het is wel vroeg maar toch, voor je het weet zijn de feestdagen weer daar. En wat is er fijner dan vooruit te blikken naar jezelf in die mooie feestjurk.. Wacht niet en zorg ervoor dat je helemaal terug in vorm bent tegen de feesten!! wist je trouwens dat je voor een optimaal resultaat van onze cryobehandeling 5 X moet langskomen met telkens 2 weken tussen? (= 10 weken dus!!) Daarbij is het uiteindelijke resultaat pas 4 weken na de laatste behandeling zichtbaar!! Byebye lovehandless gebeurt niet op 1 2 3 !! Bekijk HIER nogmaals behaalde resultaten met de cryoplipolyse. Wil je helemaal top zijn tegen de feestdagen, start dan vandaag met gezond te eten, te sporten en te bewegen..


En misschien wel de belangrijkste reden om in september je dieet te starten :


Je bent bijgekomen: Oeps...je hebt je echt wel laten gaan deze zomer en je bent enkele kilo's bijgekomen, laat je niet verder gaan..Vlieg erin, je bent die kilo's zo weer kwijt !

220 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page