top of page
  • Foto van schrijverElly

Ze kon mij wel kussen, zei ze.....

Bijgewerkt op: 22 dec. 2019


En nee, ze is niet lesbisch en heeft ook geen lesbische trekjes.. Ze was gewoon dol enthousiast.


Haar moeder stierf aan leverkanker en zelf heeft ze 2 wijnvlekken op haar lever. Bovendien bleek uit onderzoek dat haar leverwaarden dramatisch hoog lagen. Ze volgde 1.5 jaar een dieet bij een diëtiste, en onderging een hele reeks onderzoeken.

Niets leek te helpen. Ze moest van de specialisten op haar gewicht letten maar na 1.5 jaar diëten viel ze geen gram af!! Frustrerend!


7 weken geleden klopte ze bij me aan. Ze wilde enkele kilo's vermageren. En inderdaad : het vermageringsproces ging in mijn ogen te traag maar zelf was ze super enthousiast. Gemiddeld valt een persoon 6kg af in drie weken met mijn programma, bij haar waren dit 5 kg in 7 weken. Maar aangezien haar vorige poging na 1.5 jaar eindigde zonder gewichtsverlies, was dit voor haar een knap en zeer bevredigend resultaat!


Vandaag was ze bij mij in mijn praktijk. Ze had heel goed nieuws ! "Ik heb de resultaten van mijn bloedonderzoek gekregen" zei ze. "Geloof me, Elly, ik had je op dat moment wel willen kussen!!". Haar dokter was verbaasd : Wat heb jij gedaan? En doe dit vooral voort!

Haar leverwaarden waren met de helft gedaald! En dat na 7 weken!! SUPER toch?Het mooie is ook dat ze helemaal het gevoel niet heeft dat ze aan het diëten is, ze heeft gewoon een andere manier van eten/leven aangenomen. Ze eet gezonder en beweegt meer. Zonder overdrijven. Ons programma heeft haar hierin zeer goed geholpen!


70% van onze ziektes kunnen voorkomen worden door een gezondere levensstijl. Bovendien voel je je beter, gelukkiger en fitter! En je wordt slanker! Als dit alles geen goede motivator is om gezonder te gaan leven?


Wil jij ook gezond gaan leven ? Maak een afspraak!snel vermageren/gezond vermageren/Kasterlee


123 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page