top of page
  • Foto van schrijverElly

De APP voor wandelaars!!

Bijgewerkt op: 3 apr. 2019


Zoals jullie misschien al weten wandel ik wekelijks met mijn oudste dochter enkele uren door de bossen en velden. We zijn dan ook steeds op zoek naar nieuwe wandelpaden. Hiervoor maken we vaak gebruik van wandelknooppunten. Op de site van wandelknooppunten Vlaanderen ( www.wandelknooppunten.be) kan je aan de hand van de wandelknooppunten op een zeer gemakkelijke manier telkens weer een interessante route uitstippelen. Je komt op plaatsen waar je nog nooit bent geweest, zelf dicht bij huis!


Wil je optimaal gebruik kunnen maken van de site en de bijhorende app, dan kost dit je slechts €9.95/jaar. In ruil daarvoor kan je verschillende routes opslaan in de app en wordt je gedurende je wandeltocht begeleid van knooppunt naar knooppunt door een vriendelijke stem.


Vrij recent kan je ook routes uitstippelen zonder wandelknooppunten ; de "vrije routeplanner" begeleidt je door gans België ( en Europa). Je kan de twee natuurlijk ook combineren.


Op de site vind je ook reeds uitgestippelde Premium Routes. Een Premium Route voldoet aan een aantal kwaliteitseisen en laat je de mooiste plaatsen ontdekken.


Voor mijn dochter en ik zijn onze wandelingen een onderdeel van ons dieet, of beter gezegd onze gezonde levensstijl. In kader van een dieet kan wandelen een prima vervanger zijn voor de fitness of het lopen. Je moet in de eerste plaats zoeken naar een sport die je leuk vindt, eventueel samen met je (sport)partner

Wil je meer weten over het verband van wandelen en snel afvallen? Wil je weten welke sport nu het beste voor je is : wandelen of lopen? Bekijk dan ook onze blog : https://www.fatescape.be/blog/wandelen-of-lopen


Ken je zelf nog een mooie wandeling? Of ken je nog andere apps? Laat het ons dan weten... extra informatie is steeds welkom!!


Veel wandelplezier!!

102 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page