top of page
  • Foto van schrijverElly

SUPERTIP ! Zo snoep je minder !!

Vorige week las ik ergens online een klein artikel met daarin 3 tips om snel af te vallen.

"Het zoveelste artikel met tips om af te vallen" dacht ik. Maar tip 3 had ik nog nooit gehoord en toen ik gisteren in de wagen bijna onbewust een blokje chocola in mijn mond wou steken, dacht ik terug aan tip 3! Laat ik het toch maar even proberen.

Dus zapte ik een beetje over mijn radioposten tot ik een liedje hoorde waar ik instant vrolijk van werd ; Lang geleden, die song ! Ik draaide de volumeknop helemaal open en zong luidkeels mee met : "she's in love with you" van Suzie Quatro (en eventjes wat stiller toen ik een fietser voorbij stak). Mijn handen tokkelden op het stuur en mijn hoofd schudde heen en weer. Ik voelde me een zotte, overjaarse puber. Maar het hielp wel! Ik stopte braaf het chocoladeblokje terug in het handschoenkastje. Dat had ik niet meer nodig! Mijn humeur kreeg een instant opkikker van die vrolijke muziek waardoor ik mijn zin in zoet verloor! SUPER !


Maar die éne keer bewijst natuurlijk niets, dus zou ik het nog enkele keren uittesten. Gelukkig (voor de test althans) had ik vandaag nogal vaak zin in zoet dus galmde de éne vrolijke song na de andere door de boxen van de huiskamer, tot grote ergernis van de 2 pubers die mijn muziekkeuze niet top vinden. Zacht uitgedrukt! Maar de test brengt uitsluitsel :Tip 3 werkt, steeds weer! Fantastische tip ! Moet je zeker ook proberen!


Telkens als je wilt snoepen, zet je een vrolijk nummer op. En als je in de mogelijk bent kan je ook nog meezingen en/of dansen. Dat laatste heb ik, om het aantal opmerkingen te beperken, toch maar even niet gedaan. Maar volgende keer, als ik alleen thuis ben en zin heb in een koekje, laat ik het koekje in de kast en ga ik helemaal uit mijn dak, beloofd!


Heb je zelf ook een supertip om niet te snoepen?Log dan in en deel je tip dan met ons!!


Wil je meer info over snel vermageren? ja, ik wil meer info!

411 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page