top of page
  • Foto van schrijverElly

BUIKSPIEROEFENINGEN OF ANDERS ETEN ?

Bijgewerkt op: 3 apr. 2019


Met ons allen naar de gym? 3 keer per week buikspieroefeningen voor een strakke buik?


Oke, zeer goed! Maar wees er je van bewust dat je een platte buik alleen maar kunt bekomen als je stopt met het eten van rommel ! Lees ; snelle suikers, vetten, etc... in de vorm van pizza, friet, hotdog.. maw : junkfood !


Wil je een platte buik? Dit bekom je het beste met een koolhydraatarm (of koolhydraatbeperkt) dieet ! als je dit koolhydraatarm dieet dan nog combineert met een proteïne dieet en daarbij ook je vetten nog wat beperkt, bekom je beslist een bikiniproof figuur!


Helpen buikspieroefeningen dan niet? Natuurlijk wel! Maar ze halen weinig tot niets uit voor je figuur als je je eetgewoonten niet aanpast!


Het is bewezen dat voor mensen die een platte buik willen, een koolhydraatarm dieet het meest aangewezen is. Als je hierbij ook je inname van proteïnes verhoogt, heb je een goeie basis om te combineren met de buikspieroefeningen! Proteïnes of eiwitten zijn namelijk een belangrijke grondstof voor het opbouwen van je spieren.


Doe jij ook aan intensieve cardiotraining? Dan mag je weer wel koolhydraten toevoegen aan je maaltijd voor de training. Na de training eet je dan weer best proteïnerijke producten.


Indien je snelle maar ook blijvende resultaten wilt bij het vermageren, laat je je best professioneel begeleiden. Ook wanneer je gaat sporten kan je best (zeker in het begin) raad vragen aan een professional. Indien je namelijk oefeningen verkeerd uitvoert, doe je vaak meer slecht dan goed voor je lichaam.


Heb jij echter reeds alles geprobeerd voor een platte buik maar niets helpt. Of je bent reeds voor de zoveelste keer begonnen met buikspieroefeningen maar je geeft dit telkens op?

Dan zijn er toch nog andere oplossingen :


Kom dan bij ons langs en maak kennis met onze cryobehandelingen. Je verliest hierbij tot -12 cm buikomtrek na 5 behandelingen. Door middel van een niet pijnlijke behandeling bevriezen we je vetcellen en deze worden dan op natuurlijke wijze uit het lichaam verwijderd. De behandelingen geven super resultaten! (zie foto onderaan)

Wil jij graag meer weten over onze diëten of behandelingen, klik dan hieronder :
122 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page